Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Allergia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Légmosó - Nem [6. oldal]
részletek »

Allergia képes leírás: Légmosó - Nem [6. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: allergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Légmosó otthonra

Légmosó otthonra

Légmosó termékek, melyek megtisztítják a levegőt minden irritáló portól és pollentől, ami allergiához vezethet. Légmosó készülék rendszeres használatával Ön is fellélegzik majd otthonában. Légmosóval köhögés, tüsszögés és vörös szemek nélkül. Előzze meg Ön is az allergiát légmosó használatával. Kattintson, és tudjon meg többet a légmosó fajtákról Ön is. . Válasszon légmosó készüléket otthona adottságait figyelembe véve, hisz nagy légmosó választékunkban biztosan megtalálja az Ön igényeinek megfelelő légmosót:

Légtisztító

Légtisztító

Légtisztító por szagtalanító hatással állat tartók számára, megkönnyítheti az allergiások és asztmások életét. Egy alternatív találmány azoknak akik nem engedhetik meg maguknak a drága légtisztítógépeket. Tesztek igazolják, hogy jelentősen javul az emberek egészségi állapota, ha hálószobájukban tartanak EL-OXYDO légtisztító-t és a szennyezett levegő kapcsolatba tud kerülni a hatóanyaggal. A legtöbb esetben az allergiás emberek állapotának javulása igen nagymértékű, képesek voltak csökkenteni a gyógyszeradagjaikat és gyakran teljesen el tudták kerülni a betegség gyógyszeres kezelést, így teljesen egészséges életet élhetnek. A siker feltétele egyszerűen annyi, hogy a EL-OXYDO légtisztító pornak érintkeznie kell a levegővel. Továbbá szükséges, hogy megakadályozzuk a külső, szennyeződött levegő bejutását arra a tisztítandó helyre, ahol az EL-OXYDO légtisztítót elhelyeztük.

Légtisztító megoldások

Légtisztító megoldások

A levegő, a táplálék és a folyadék a fő források testünk számára, ezekre épül egész életünk! Ha szervezetünk a túlterhelést nem bírja tovább allergiás, asztmás tünetekkel reagál. Előzze meg a betegségeket vagy enyhítse problémáit! Segítünk eligazodni kérdéseiben és a széles kínálatban.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Mágnesterápiával az allergia ellen

Mágnesterápiával az allergia ellen

Az allergia kezelésére itt a forradalmian új magyar találmány a Magneter készülék. A mágnesterápia és a biorezonancia terápia kombinációjával működő készülék, mely hatékonyságának köszönhetően orvostechnikai eszköz minősítést kapott, az Európai Unió 27 országában elfogadott. A gyógyítást elősegítő elektromágneses rezgéseket CD lemezeken találjuk, melyek a DVD-lejátszóról, digitális modulátoron keresztül egy antenna, - derékalj - segítségével jutnak a testbe. Melllékhatásoktól mentes készülék, mely 6 éves kortól alkalmazható. Az allergia területén rendkívüli hatékonyságról tett szert, ezen kívűl számtalan egészségügyi problémát kezelhetünk vel.

Megoldás asztmára: Ganoderma kivonat

Megoldás asztmára: Ganoderma kivonat

A japán orvostudomány megerősítette a ganoderma pozitív hatásait. Az orvosok világszerte fontosnak tartják a jó minőségű gyógyszereket. A ganoderma különleges hatásait egy új orvosi kifejezéssel jelölik: adaptogén (helyreállítja a megbomlott egyensúlyt). A japán kórházak és kutatóintézetek által végzett hosszas kutatások és kísérletek minden szempontból megerősítették a ganoderma pozitív hatásait. Bizonyítottan hatékony olyan betegségek kezelésében, melyeknek kiváltó oka valamilyen vérkeringési zavar. Ilyen betegségek: 1. Alacsony és magas vérnyomás (hipertonia). 2. Hipertonia által okozott szívbetegségek. 3. Agyvérzés, magas vércukorszint, érszűkület. 4. Klimaxos rendellenességek, nőgyógyászati problémák. 5. Székrekedés, aranyér. 6. Krónikus hepatitisz. 7. Vizelési nehézségek, gyakori vizelési inger. 8. Gyomor-és nyombélfekély. 9. Légúti allergiás betegségek 10. Krónikus hörghurut, asztma. 11. Ízületi gyulladások, reumatikus betegségek 12. Álmatlanság, letargia, neurózis

Megszabadulás az Allergiától reikivel

Megszabadulás az Allergiától reikivel

Az allergia egy tünet, az ok mélyen a lélekben van. Valakikre, valakire, vagy valamire allergiás vagy. Nem tudsz elfogadni egy élethelyzetet, egy szituációt és családot egy társat akivel vagy amiben élsz. Tovább csinálod, nem mert nemet mondani elfordulni. Reikivel sokat lehet ezen a már beidegződésekké vált blokkokon segíteni, sok esetben még fel is lehet oldani ezeket. Kitartó munka, beletett idő és energia szükséges, hozzá. Változtatás a meglévő nem elfogadható élethelyzeten, vagy szokáson megoldhatja a problémát. Merj változni és változtatni! Legyél életed ura, nem mások mondják meg minden egyes lépésed hová tedd! Gyerünk lépj, tedd rendbe az életed még ma! Ha segítségre van szükséged várunk szeretettel!

Merényletek allergiások ellen

Merényletek allergiások ellen

Egy mezei virággal utazó asszony, az illatfelhőben úszó tömeg, és egy porzó zsebkendő mind fokozhatják mások allergiáját. Végtelen a lista arról, hogy a körülöttünk lévő emberek ugyan nem szándékosan, de megkeserítik az allergiával küzdők életét. Pedig a füvet nyíró munkások csak a dolgukat végzik, és a főnök is tök jófej, csak ne hordaná be állandóan a kutyáját. Apró lista apró dolgokról, amelyek valóságos merényletnek tűnnek a betegségben szenvedőknek.

Mert a pornak jobb bent, mint kint

Mert a pornak jobb bent, mint kint

Ha Ön allergiás vagy van allergiás családtagja, és szeretne pormentes lakásban élni, akkor látogasson el Magyarország legnagyobb porzsákokat forgalmazó webáruházába. Vásároljon pormentes lakást 2000 forint alatt! Látogasson el Magyarország legnagyobb porzsákokat forgalmazó webáruházába, ahol több, mint 10000 porszívó típushoz talál porzsákot. Kínálatunkban megtalál még számos tartozékot, kiegészítőt is, melyek nem csak a porszívózást, de a mindennapokat is könnyebbé teszik. Kellemes vásárlást, és pormentes napot kívánunk!

Mindent tudsz a tejérzékenységről?

Mindent tudsz a tejérzékenységről?

Mit tehet az, aki tejérzékeny? Mi a tejérzékenység, és hogyan alakulhat ki? Milyen tünetekkel jár? Szakértőnk segítségével most megismerheted a laktóz-intoleranciát! Tejcukor-érzékenységnek vagy orvosi szakkifejezéssel laktózintoleranciának nevezzük azt az állapotot, amikor hiányzik a szervezetből a tej laktóz nevű összetevőjének lebontásához szükséges laktáz enzim, vagy pedig nem megfelelő mennyiségben van jelen. A laktáz aktivitása az életkorral fokozatosan csökken, egyes népcsoportokban (pl. a távol-keleti országok lakói esetében) teljes hiánya is előfordul. Létezik ún. szerzett laktázhiány is, ami vékonybélbetegségek, gyomorműtétek után alakulhat ki. Tünete a tejfogyasztást követő hasmenés, puffadás.

Hirdetés
Mit kell tudni a gyermekkori asztmáról?

Mit kell tudni a gyermekkori asztmáról?

A betegség lényege, hogy a légutak időnként (rohamszerűen) vagy tartósan beszűkülnek. Ez három tényező hatására jön létre: a hörgők falában lévő izomzat görcsösen összehúzódik a hörgők belső fala (nyálkahártyája) megvastagodik a hörgőkben sűrű, nehezen kiköhöghető váladék szaporodik fel Annak alapján, hogy allergiás hajlam fennáll-e, vagy más allergiás betegség is kíséri-e az asztmát, megkülönböztetünk allergiás és nem-allergiás asztmát. Gyermekkorban a betegek többsége az allergiás csoportba sorolható. A 30 évvel ezelőtt megkezdett kutatások révén tudjuk, hogy a betegség lényege a hörgőrendszer tartós gyulladása, mely két roham között, a tünetmentes időszak alatt is fennáll. Ez a gyulladás mind az allergiás, mind a nem allergiás asztmában megfigyelhető. Ezért az asztma kezelésének fő célja a gyulladásos folyamat tartós visszaszorítása. Emellett természetesen szükség van az állapotrosszabbodások során kialakuló hörgőgörcs kezelésére is hörgőtágítók alkalmazásával.

Mobil klíma

Mobil klíma

A mobil klíma - ellentétben a köztudattal -, nemcsak a légtér gyors hűtésre vagy fűtésre használható, hanem az allergiás tünetek kezelésére is. A mobil klímák többfunkciós szűrőrendszere, a légtérből a szerkezetbe szívott levegőt, hatékonyan és eredményesen megszabadítja a por, pollen, és egyéb lebegő szemcsés, irritációt okozó szennyeződésektől. A komplett légtisztítóként is üzemeltethető berendezés, a tisztítható szűrőrendszerének filtereiben gyűjti s raktározza a levegőből kivont káros anyagokat! A klimatizáló funkció kikapcsolásával, télen-nyáron használható légtisztításra és az allergén anyagok kivonására.

Mosódió

Mosódió

A mosódió a Sapindus mucorossi' növény kimagozott termése. Ez a növény a szappanfák családjába tartozik és egy különleges anyagot tartalmaz, a saponin'-t. Ez meleg vízzel érintkezve habzani kezd, ezáltal a szappanhoz hasonlóan jelentős mosóerővel bír. A mosódió egyik legnagyobb előnye, hogy környezetbarát, mivel a többi mosószerrel ellentétben nem tartalmaz foszfátot és tensideket. Ezek az anyagok ugyanis bőrirritációt okozhatnak. Éppen ezért a mosódió használata különösen jó választás az allergiások számára, mivel 100%-osan antiallergén. Ráadásul a mosódió használatával még a környezetet is óvjuk. Egy átlagos mosás alkalmával ugyanis rendkívül sok mosószert juttatunk a lefolyóba. Mivel a mosódió természetes, növényi eredetű, így nem tartalmaz semmilyen vegyszert. Sőt, mivel baktériumölő hatása van még a szennyvíz tisztításában is segít.

Mosódió az allergén mentes tisztítószer

Mosódió az allergén mentes tisztítószer

A mosódió elsősorban azok számára ajánlott, akik valamilyen bőrallergiában szenvednek, ám érdemes azokban a háztartásokban is alkalmazni, ahol kisgyermek van a családban, hiszen a gyermekeknek még sokkal vékonyabb bőrük van, ami nagy áteresztő képességgel rendelkezik. A mosódió segít abban, hogy vegyszermentesebbé tegyük háztartásunkat. Nem utolsó sorban, sokkal gazdaságosabb bármilyen más mosószernél. A mosódió ezen kívül alkalmas egyéb tisztításra és hajmosásra is. A weboldalon egyéb organikus termékek is megtalálhatók.

Natúr, vegyszermentes szappanokkal az allergia ellen

Natúr, vegyszermentes szappanokkal az allergia ellen

Webáruházunkban forgalmazott termékeink 100%-ig természetes alapanyagokból készülnek, hogy bőre bársonyosan puha és egészséges legyen! Kézműves szappanjaink között mindenki megtalálja a bőréhez legoptimálisabb darabot. Gondoltunk a problémás bőrrel küzdőkre is, kínálatunkban talál ekcémás, aknés, pattanásos bőrre is termékeket illetve a pikkelysömörre is kínálunk hatékony megoldást! Alumínium mentes dezodorjaink, ajakápolóink, testvajaink és sok-sok más natúr termékeink várják, hogy kipróbáld őket!

Néha egy fémallergia tart vissza a hülyeségtől

Néha egy fémallergia tart vissza a hülyeségtől

Napjainkban a tetoválás a reneszánszát éli. Egyre többen szeretnének egy a stílusokhoz passzoló mintát karcoltatni a bőrükbe. A tetoválás története körülbelül négyezer évre nyúlik vissza. Már az egyiptomiak is alkalmazták, habár az akkori eljárás még igen gyötrelmes volt. Azóta rengeteget fejlődött a technika. Egyre jobb minőségű festékeket hoznak létre. Azért érdemes odafigyelni egy-két dologra. Mielőtt bárki berontana egy tetoválószalonba, előtte érdemes elvégeztetni egy allergiatesztet, ugyanis a legtöbb színes festék fémszármazékot tartalmaz. Az esetek többségében a fém váltja ki az allergiás reakciót, de előfordulhat, hogy fémet nem tartalmazó színező anyag kelt irritációt. A festékek közül leginkább a vörös festék eredményezi a bőrproblémákat. Az általa okozott panaszok gyakran csak évek múltán jelentkeznek. A legkevésbé veszélyes festék a fekete. Tudniillik ez a szín szénszármazékot tartalmaz, ami nagyon ritkán okoz komplikációkat. Ha valakin allergiás tünetek jelentkeznek, akkor a tetoválást el kell távolíttatni lézer segítségével.

Nem gyógyítható, csak kezelhető

Nem gyógyítható, csak kezelhető

Zalaegerszeg - Szemviszketés, könnyezés, orrfolyás, súlyos esetben asztma. Sokak számára ismerős tünetek és vannak, akik bár még nem betegek, lehetnek, ugyanis a légúti allergiától szenvedők száma egyenletesen emelkedik, s arányuk Zalában kicsit magasabb, mint az országos átlag.

Nem könnyű a bűnös élelmiszert felfedezni

Nem könnyű a bűnös élelmiszert felfedezni

Különböző szakemberek különbözőképpen határozták meg az allergia fogalmát, és így az ételekkel kapcsolatos allergiát hol allergiának tekintették, hol csak érzékenységnek, intoleranciának vagy mérgezésnek nevezték. Az ételekkel kapcsolatos allergiának is sokféle nézőpontja ismert.

Tuti menü