Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Allergia linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Alternatív - Egészség [3. oldal]
részletek »

Allergia képes leírás: Alternatív - Egészség [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: allergia.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 128 db
Alternatív gyógymódjai

Alternatív gyógymódjai

Viszket? szemek, orrfolyás, tüsszögés. Az allergia tünetei bizony nagyon meg tudják keseríteni az érintettek napjait. A gyógyszerek gyors megoldást kínálhatnak, de akadnak már nagyon hatékony alternatív gyógymódok ism mint pl.: Bach-virágterápia Kineziológia Akupunktúra Homeopátia Aloe vera Biorezonancia Aromaterápia, masszázs vagy reflexológia

Antiallergén ékszer

Antiallergén ékszer

A nemesacéloknak egy még kifinomultabb fajtája az úgynevezett Sebészeti vagy Orvosi Rozsdamentes Acél, amelyet implantátumként is használnak a sebészet területén. Ezt az anyagában hordozott tulajdonságai teszik lehetővé miszerint az ötvöző anyagai összetételének aránya miatt a nikkel (amely egyébként rendkívül fontos szerepet játszik az acél rozsdamentessé tételében, de a másik oldalról egy allergén fém lenne) teljesen le van kötve és semmilyen nikkel sót nem enged kiválni az anyagból, ill. olyan minimális mennyiséget, ami pl. egy kanálból étkezés közben is kiválna, tehát maximálisan antiallergén fém, nem okoz bőrgyulladást. Az orvosi nemesacél színe megegyezik az egyszerű rozsdamentes acéléval. A hivatalos anyag elnevezése 316L Rozsdamentes Acél. Idegen elnevezése a 316L Surgical Stainless Steel, amit lerövidítve általában csak mint Stainless Steel vagy Inox használnak, ami megtévesztő lehet, mivel ez csak az egyszerűbb, nem antiallergén változat elnevezése. Antiallergén tulajdonsága miatt a legtöbb más fémékszerekre allergiás személy is viselheti!

Antiallergén matracok online

Antiallergén matracok online

Profilunk matracok, matracvédők, ágyak, ágyrácsok, ágyneműk, párnák, paplanok, felületjavítók, gyermekáruk értékesítése. Próbálja ki otthon matracainkat melyek egyedi méretre, formára készített termékek. Kínálatunkban közel 400 féle termék, több mint 110 matractípus van. Ha a leírások, képek alapján nem tud dönteni, jöjjön el mintaboltjaink valamelyikébe és próbálja ki a matracot, tapintsa, nézze meg egyéb termékeinket. Üzleteink, kereskedelmi partnereink készségesen állnak rendelkezésükre és adnak személyre szabott tanácsokat a legmegfelelőbb ágyneműk, ágyak kiválasztásában.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Arcmasszázs az allergia ellen

Arcmasszázs az allergia ellen

A leggyakoribb tünetek között említhetjük a légzési nehézségeket, a könnyezést, a szénanáthát. Megszüntetésükhöz kiváló megoldás az a masszázstechnika, amely helyben hat a problémás területre. Az arc különleges masszírozásán alapul ez a módszer, amelyet Zontag Zsuzsa gyógymasszőr fejlesztett ki, először Magyarországon.

Asztma a refluxtól?

Asztma a refluxtól?

Több felmérés is bizonyította, hogy az asztmás betegek esetében a reflux előfordulása messze meghaladja a teljes lakosság körében kimutatható előfordulási aranyt. A reflux betegség emellett asztmás roham kiváltója lehet, így a két betegség egymást erősítve, egyre súlyosbodó tünetekhez és problémákhoz vezethet. Mindezeken túl a nyelőcső és a hörgőfal kóros beidegződései is magyarázatot adhatnak arra, hogy a savas visszaáramlás a nyelőcsőben fokozza a légutak érzékenységet, ami asztmás betegnél újabb rohamot okozhat.

Asztma, természetgyógyász és eukaliptusz

Asztma, természetgyógyász és eukaliptusz

Róka Ferenc természetgyógyász cikke egy könnyen hozzáférhető, egyszerűen alkalmazható, természetes készítményt és házi praktikát ajánl a légzőszerv panaszok enyhítésére, gyógyítására. Az ausztráliai eukaliptusz illóolaja jó hatással van az orr, torok, légcső, tüdő, a hörgők nyálkahártya felszínére. Erősíti és ellenállóbbá teszi. Fokozza a nyálka kiválasztását - ennek révén tisztító, regeneráló. A gyógynövények között is különleges helyet foglal el, hiszen a jobb egészségi állapotot pusztán az aroma belégzése által éri el. Az inhalálása a hagyományos népi gyógymódok egyik jól ismert fogása. Kamilla virág főzetbe cseppentünk 8-10 csepp illóolajat belégzés előtt. Az asztmán kívül más légzőszervi allergia esetén is alkalmazható. Miután megerősíti a nyálkahártyát a levegőben lévő irritáló részecskék már nem egy legyengült, elvékonyodott nyálkahártyát ingerelnek, így az allergiás reakciók enyhülnek. A légutakban görcsös jelenségeket is szünteti stresszoldó, lazító képességénél fogva. Nem csak a megfázás, az influenza időszakában érdemes bevetni, hasznosan alkalmazható dohányzás, vagy a passzív dohányzás káros hatásai csökkentésére. Sőt, pusztán a jobb légzés, jó közérzet érdekében.

Az alattomos fémallergia

Az alattomos fémallergia

A különféle allergiáknak tengernyi az irodalmuk. Jóval kevésbé ismert azonban a fémallergia. Pedig egy egyszerű nikkelgyűrű vagy bizsu is okozhat kellemetlenségeket. Nem is kicsiket. A pollenallergiát, a porallergiát sokan ismerik, míg a fémallergiáról jóval kevesebbet hallani. Talán ezért alattomosabb is, mert megjelenésekor sokan nem is sejtik, hogy mi okozza a panaszokat. Így fordulhat elő, hogy valakinek folyton begyullad a füle a fülbevalótól, és csak várja, hogy majd magától elmúlnak a tünetek. Leggyakrabban a nikkel, a króm, a kobalt, és néha az ezüst, az arany (és ötvöző anyaga) okozza a problémát.

Az allergia gyilkos

Az allergia gyilkos

Miért szenvedne továbbra is a kínzó pollenallergiától? Évek óta szedi a különböző gyógyszereket igazi eredmény nélkül? Ha még nem ismeri, próbálja ki a Magnapress módszert! Egy alternatív módszer, mely a szervezet öngyógyító mechanizmusát erősíti, harmonizálja az immunrendszer működését, gyulladás csökkentő hatása révén elősegíti az allergiás tünetek csökkentését, megszűnését. Mentes minden káros mellékhatástól, a modern mágnes terápia és az ősi akupunktúra együttes hatása révén fejti ki hatását. Bár mindkét terápia önállóan is eredményes lehet, de a kettő együttes hatása még fokozottabban érvényesül.

Az allergiás nátha 8 biztos jele

Az allergiás nátha 8 biztos jele

Az allergiás nátha emberek millióit érinti világszerte - szezonálisan vagy állandó jeleggel. Honnan ismerheted fel biztosan, és mit tehetsz ellene? Az allergiás náthát az orr nyálkahártyájának allergiás eredetű gyulladásos megbetegedése okozza. Tarthat egy szezonon át, de egy egész életet is végigkísérhet. Magyarországon - az egész lakosságra vonatkoztatva - 16-20 százalékban fordul elő. Bár veleszületett készségen alapszik, mégis a fiatal felnőttek betegsége. Csecsemő és kisdedkorban ritka, kisiskolások között már többször előfordul, de nagyobb számban a 20. életév körül jelenik meg. A betegség megjelenése után néhány évig általában egyre súlyosabb formát ölt, majd elér egy bizonyos szintet, és ekörül spontán ingadozást mutat. A kezeléstől függetlenül egyik évben enyhébb, másik évben súlyosabb lehet. A betegség lefolyását befolyásolják a környezeti körülmények, a beteg testi és lelki állapota. Idősebb korban a betegség általában enyhül, és új betegség ritkán kezdődik.

Hirdetés
Az egyiknek gyógyszer, a másiknak méreg

Az egyiknek gyógyszer, a másiknak méreg

Az illatszer boltok polcain egymás után sorakoznak a különböző elnevezésű, illatú és öszetételű kozmetikumok. Használatuk során sokan bőrproblémákkal küzdenek, ezért kipróbálják az érzékeny bőrre javasolt termékeket is. A hypo-, bio-, és naturkozmetikumok útvesztőjében valóban nehéz kiigazodnunk, ebben kértük dr. Vincze Ildikó bőrgyógyász-kozmetológus segítségét.

Az ételallergia és tünetei

Az ételallergia és tünetei

Bár sok ember rosszul bír bizonyos ételeket, a valódi ételallergia (amely az immunrendszer túlérzékenységét jelenti bizonyos anyagokra) nem olyan gyakori, mint ahogy azt gondolnánk. Az ételallergiások száma folyamatosan nő, a felnőttek körülbelül 2 százaléka, a gyermekek körülbelül 6 százaléka valódi ételallergiás. Sok embernek van viszont intoleranciája (elviselési képtelenség, amelyhez az immunrendszernek nincs köze) bizonyos ételek iránt, amely kellemetlen tünetek kialakulását jelenti az adott étel fogyasztása után. Az ételallergiát (étel-túlérzékenységet) azért fontos elkülöníteni az étel-intoleranciától, mert az ételallergia veszélyesebb, akár halálhoz is vezethet. Az ételallergiát és az intoleranciát nem mindig könnyű felismerni és elkülöníteni, de ha gondolnak rá, megfelelő vizsgálatok segítségével egyértelműen felállítható (vagy kizárható) a diagnózis, ezáltal lehetőség nyílik a hatékony megelőzésre.

Beépített porszívó

Beépített porszívó

Szereltessen épülő házába központi porszívót! A központi porszívó használata sokkal egyszerűbb és kényelmesebb, tökéletesen higiénikus, nem kell porzsákcserével foglalkozni, mialatt ellátja mindazon funkciókat, mint a hagyományos porszívó készülékek. A felszívott finom por, és az asztmában közreműködő atkák, vagy a pollen a rendszerből nem tud visszakerülni a lakás légterébe. A Sistem Air Európa piacvezető központi porszívógyártója, a piaci igények állandó követésével törekszik a lehető legszélesebb körben eleget tenni a végfelhasználói elképzeléseknek. A központi porszívók különösen széles kínálatával állunk rendelkezésére, de minden termék esetében törekszünk a lehető legnagyobb energia megtakarításra, és a megfelelő ár/érték arány fenntartására. Minden termékünkhöz legkevesebb 2 év garanciát biztosítunk. A Sistem Air fontosnak tartja a folyamatos innovációt, valamint a szoros együttműködést a kivitelezőkkel, hogy kimagasló minőséget nyújtson ügyfeleinek.

Beszéljünk az asztmáról!

Beszéljünk az asztmáról!

Az asztma igen sokszínű betegség, szinte minden betegnek külön, személyesen rá szabott útitársa van, de azért igen sok egyszerű ismeret megszerzésével csökkenthetők a következmények. Magyarországon 2002-ben 140 ezer a nyilvántartott asztmások - és hasonló az egészségügyben ismert allergiás náthások - száma.

Biorezonancia allergia ellen

Biorezonancia allergia ellen

Biorezonancia kezelés Óbudán, de nem csak allergia ellen. Ha levert, fáradtnak, meggyötörtnek érzi magát és szeretné megtisztítani testét-lelkét, jelentkezzen be! A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet.

Bőrallergia - Ekcéma

Bőrallergia - Ekcéma

Bőrallergia - Ekcéma: Az ekcéma (bőrallergia) többnyire allergiás válaszreakcióként kialakuló bőrgyulladás. Az ekcéma (bőrallergia) tünetei szabad szemmel is jól láthatóak. Vörös foltokkal, először nedvedző hólyagocskákkal jelentkezik, mely hólyagok felszakadva beszáradnak. Az ekcémás tüneteket rohamszerű viszketési ingerek kísérik. Legismertebb bőrallergia az ún. atópiás, vagyis genetikailag hajlamos személyeknél kialakuló ekcéma (vagy atópiás dermatitisz), és a kontakt-, vagyis valamilyen allergénnel történő érintkezés hatására kialakuló ekcéma

Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

A cégünk által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód. A terápia kialakításánál speciális sófalakat építünk. Természetes parajdi kősó felhasználásával, így a sós mikroklímát természetes úton, porlasztórendszerek felhasználása nélkül alakítjuk ki. A száraz sóterápia használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás. Továbbá a légúti megbetegedések, allergia, asztma, nátha esetén is bizonyítottan hatékony. De a magas vérnyomás, szívproblémák, alvászavar és dohányzás okozta irritációk is hatékonyan kezelhetők vele, és immunrendszer erősítő hatású.

Egészség Pomi-t-vel!

Egészség Pomi-t-vel!

A gránátalma, a brokkoli, a kurkuma és a zöldtea a Pomi-T kombinációjában segitik egymás hatásait. Ez által rendkívüli a hatékonysága is! Egyszerűen, kiméletesen és biztosan! Próbálja ki még ma, az egészsége a tét! Semmilyen mesterséges vagy káros anyagot nem tartalmaz, csak a növényekből kiméletesen kivont kristálytiszta növényeket a maximális hatékonyságért. A hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a tavaszi megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

Tuti menü