Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Alternatív gyógymódok képes leírás - Allergia.tlap.hu
részletek »

Alternatív gyógymódok - Allergia.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: allergia.tlap.hu » Alternatív gyógymódok
Keresés
Találatok száma - 39 db
A szénanátha és a homeopátia

A szénanátha és a homeopátia

Az allergia, ezen belül a szénanátha korunk népbetegsége. Leggyakrabban virágporokra, különböző pollenekre, állatszőrökre, porra és penészgombákra reagál allergiásan a szervezet, azaz megjelennek a szénanátha különböző tünetei. Sajnos öröklődő betegségről van szó, így ha az egyik szülő allergiás, akkor a születendő gyermek 40%-os eséllyel lesz allergiás, mindkét szülő allergiája esetén viszont ennek valószínűsége megduplázódik. A szénanáthát a tünetek felléptekor, minél hamarabb érdemes homeopátiás tüneti szerekkel kezelni, így gyakran teljesen tünetmentessé válhat az állapot. Ráadásul a homeopátiás szereknek nincs mellékhatásuk, hiszen nagymértékben hígított, törzskönyvezett gyógyszerekről van szó, így terhes kismamák, gyermekek is nyugodtan szedhetik.

Akupunktúra - Tatabánya

Akupunktúra - Tatabánya

Tüdőbetegségek és allergiás betegségek kivizsgálása, kezelése és gondozása. A gyógyszeres kezelések sok esetben nem tudnak kielégítő javulást biztosítani a betegek számára, ezért alkalmazzuk gyógyító munkánk során a hagyományos kínai gyógyászatot (akupunktúra, gyógynövény kezelés és diéta) és a lágylézer-terápiát. Az akupunktúra során a megváltozott energetikai állapot visszaállítása a cél megfelelő pontok tűszúrásos technikával történő ingerlésével. A tűk helyett használhatunk infravörös lézersugarakat is a pontokon, ebben az esetben a beavatkozás teljesen fájdalmatlan és gyors. Kisgyermekeknél csak lézer-akupunktúra alkalmazható. Az allergiás légúti megbetegedések kivizsgálásához allergológia bőrpróbákat végzünk.

Allergia gyógyítására craniosacralis terápia

Allergia gyógyítására craniosacralis terápia

A craniosacralis terápia egy olyan összetett kezelési módszer, mely számos panaszos területre kiváló megoldásként szolgál. A központi idegrendszert érintő szinte minden panaszra kiváló választás lehet. Az allergiás problémáktól kezdve, minden pszichés, valamint hát- és fejfájás, mozgásszervi problémák, továbbá nőgyógyászati problémák kezelésére remekül helyt álló kezelés. A masszázst képzett és több éves szakmai tapasztalattal rendelkező masszőr végzi, a Formasszázs Stúdióban, a főváros XIII. kerületében.

Egészséges életmód magazin hírek
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell figyelni, mert árthatsz is vele
Mikor kell pótolni a vasat? Nagyon kell... Szakértő beszél a vashiány szerteágazó problémájáról. A vashiány igen gyakran előforduló állapot, mely kellemetlen közérzetet és tüneteket okoz, ami az egész életminőséget befolyásolja. Azonban megfelelő terápiával a folytonos fáradtság, a szédülés és a fejfájás megszüntethető. Hogy mi mindenre érdemes figyelni vaspótlás esetén, azt dr. Szélessy...
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp
Itt a tavaszi fáradtság ellen 5 tuti tipp Minden évben nagyon várjuk a tavaszt, végre hosszabbak a nappalok, este már nem...
Az egészséges táplálkozás 12 pontban
Az egészséges táplálkozás 12 pontban Az egészséges táplálkozás témájában is nagyon sok - akár egymással...
Allergia kezelése BEMER-érterápiával

Allergia kezelése BEMER-érterápiával

Asztma és allergia kezelése BEMER terápiával Magyarországon a népesség 2-3 százalékát érinti az asztma. A felmérések szerint a kezeletlen légúti allergiások 20-40%-a idővel asztmás lesz. Az asztma a mély légutak krónikus gyulladásos megbetegedése. A BEMER terápia a mikrokeringés javításával, az immunrendszer erősítésével hatásosan járul hozzá az asztma bronchiale kezeléséhez, az asztma tüneteinek enyhítéséhez. A mikrokeringés javításával, a szervezet oxigénellátásának fokozásával, az immunrendszer működésének optimalizálásával a BEMER-terápia hatékony tud lenni. A BEMER használatával a légzési paraméterek javulnak, a gyógyszerek (szteroidok) mennyisége csökkenthető vagy el is hagyható.

Allergia kezelése sóbarlangban

Allergia kezelése sóbarlangban

Napjainkban rengeteg ember él és dolgozik, rendkívül szennyezett levegőjű városi környezetben. A környezet ilyen állapota miatt egyre több ember szenved az olyan légúti problémáktól, mint a légcsőhurut, asztma és más betegségek. A környezeti szennyezések közül sok, a légutakra és a bőrre gyakorolt káros hatásával idézi elő a megbetegedést. Sóbarlangunk abban látja küldetését, hogy ezekre a problémákra gyógymódot találjon. Az emberek hozzászoktak, hogy testüket rendszeresen tisztántartsák. A bőr tisztítása, ápolása és a fogmosás, már néhány évszázada mindennapi teendőnkké váltak. Sajnos, a legutóbbi időkig nem létezett hatékony eszköz a légutak rendszeres és alapos tisztítására, pedig tüdőnk egyre jobban ki van téve a környezet káros hatásainak.

Allergia terápiája allergén mentesítéssel

Allergia terápiája allergén mentesítéssel

Az allergia egyik legcélravezetőbb gyógymódja, ha magát a problémát kiváltó anyagot, az allergént távolítjuk el otthonunkból, munka környezetünkből. Ez ma már lehetséges, egy speciális allergén mentesítő berendezés segítségével. Mi ebben tudunk hatékony, gyors megoldást nyújtani a betegeknek. Immunrendszerünk ezáltal tehermentesíthető az állandó allergén kontaktus alól, így életminőségünk számottevően javulhat. A heves reakciók - tüsszögő rohamok, könnyezés, állandó vizes orrfolyás, súlyos asztmás rohamok - már nem keseríthetik meg a mindennapokat, és lecsökkenthetjük, majd akár el is hagyhatjuk a gyógyszereket.

Allergia vizsgálat, Medbiotech Diagnosztika

Allergia vizsgálat, Medbiotech Diagnosztika

Ha allergiában szenved, akkor szükséges a komplex allergia vizsgálat, mert nem csak azt kell kideríteni, hogy mire érzékeny, hanem azt is, hogy miért. Annyi minden okozhat szervezetünkben elváltozást, betegséget, és nem biztos, hogy mindig a megfelelő problémát kezeljük. Ha Ön is szeretné végre megtudni, mi áll allergiája hátterében és végleg megszabadulni tőle, akkor kérjen időpontot kolléganőnktől még ma! Azért szeretnénk segíteni Önnek, hogy ne kelljen az egész nyári időszak folyamán a házban ülnie! Intsen Ön is búcsút az allergiának, hisz fontosabb dolgok is vannak ettől!

Allergiák elleni javallat

Allergiák elleni javallat

Az egészség megőrzésében és a különböző betegségekből történő gyógyulásban grandiózus támogatást kínál a gyógyító gomba. A modern kori orvostudomány készségesen használja a több ezer éves népi gyógyítást. A gyógygombák hatóanyagairól számos kutatás nyilatkozik pozitívan. Az új bizonyítékok miatt egyre népszerűbb a gyógygomba fogyasztása. Az Aurum Esca a gyógy gombák fogyasztásának népszerűsítésére jött létre. Számos ismeretterjesztő cikk, doktori tudósítás és vásárló ajánlása mellett a webáruházban gyógygomba is kapható.

Allergiastop

Allergiastop

Tavasz van. Ahogy kivirul a természet, úgy indul be az arra érzékenyek szenvedése is: elkezdődik az ádáz küzdelem a tüsszögőrohamokkal, a viszkető szemmel, a csöpögő orral. Sokan azonban nem tudják, hogy az allergiát gyógyszer nélkül is kordában lehet tartani.

Hirdetés
Alternatív gyógymódjai

Alternatív gyógymódjai

Viszket? szemek, orrfolyás, tüsszögés. Az allergia tünetei bizony nagyon meg tudják keseríteni az érintettek napjait. A gyógyszerek gyors megoldást kínálhatnak, de akadnak már nagyon hatékony alternatív gyógymódok ism mint pl.: Bach-virágterápia Kineziológia Akupunktúra Homeopátia Aloe vera Biorezonancia Aromaterápia, masszázs vagy reflexológia

Arcmasszázs az allergia ellen

Arcmasszázs az allergia ellen

A leggyakoribb tünetek között említhetjük a légzési nehézségeket, a könnyezést, a szénanáthát. Megszüntetésükhöz kiváló megoldás az a masszázstechnika, amely helyben hat a problémás területre. Az arc különleges masszírozásán alapul ez a módszer, amelyet Zontag Zsuzsa gyógymasszőr fejlesztett ki, először Magyarországon.

Asztma, természetgyógyász és eukaliptusz

Asztma, természetgyógyász és eukaliptusz

Róka Ferenc természetgyógyász cikke egy könnyen hozzáférhető, egyszerűen alkalmazható, természetes készítményt és házi praktikát ajánl a légzőszerv panaszok enyhítésére, gyógyítására. Az ausztráliai eukaliptusz illóolaja jó hatással van az orr, torok, légcső, tüdő, a hörgők nyálkahártya felszínére. Erősíti és ellenállóbbá teszi. Fokozza a nyálka kiválasztását - ennek révén tisztító, regeneráló. A gyógynövények között is különleges helyet foglal el, hiszen a jobb egészségi állapotot pusztán az aroma belégzése által éri el. Az inhalálása a hagyományos népi gyógymódok egyik jól ismert fogása. Kamilla virág főzetbe cseppentünk 8-10 csepp illóolajat belégzés előtt. Az asztmán kívül más légzőszervi allergia esetén is alkalmazható. Miután megerősíti a nyálkahártyát a levegőben lévő irritáló részecskék már nem egy legyengült, elvékonyodott nyálkahártyát ingerelnek, így az allergiás reakciók enyhülnek. A légutakban görcsös jelenségeket is szünteti stresszoldó, lazító képességénél fogva. Nem csak a megfázás, az influenza időszakában érdemes bevetni, hasznosan alkalmazható dohányzás, vagy a passzív dohányzás káros hatásai csökkentésére. Sőt, pusztán a jobb légzés, jó közérzet érdekében.

Biorezonancia allergia ellen

Biorezonancia allergia ellen

Biorezonancia kezelés Óbudán, de nem csak allergia ellen. Ha levert, fáradtnak, meggyötörtnek érzi magát és szeretné megtisztítani testét-lelkét, jelentkezzen be! A biorezonancia kezelés felméri a fizikai test állapotát, segít leszámolni a túlsúllyal, legyőzni a betegségeket, kiiktatni a stresszfaktorokat, méregtelenít, javítja a közérzetet.

Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

Dr. Wolf sóterápia, sószoba építés

A cégünk által kifejlesztett és alkalmazott száraz sóterápia mellékhatásoktól mentes, orvosilag elismert gyógymód. A terápia kialakításánál speciális sófalakat építünk. Természetes parajdi kősó felhasználásával, így a sós mikroklímát természetes úton, porlasztórendszerek felhasználása nélkül alakítjuk ki. A száraz sóterápia használata során fokozódik a légzőszervek nyálkahártyájának aktivitása, öntisztulása. Enyhülnek, illetve teljesen meg is szűnhetnek a gyulladásos folyamatok, mint pl. az arcüreggyulladás, homloküreg-gyulladás, vagy a hörghurutgyulladás. Továbbá a légúti megbetegedések, allergia, asztma, nátha esetén is bizonyítottan hatékony. De a magas vérnyomás, szívproblémák, alvászavar és dohányzás okozta irritációk is hatékonyan kezelhetők vele, és immunrendszer erősítő hatású.

Egészség Pomi-t-vel!

Egészség Pomi-t-vel!

A gránátalma, a brokkoli, a kurkuma és a zöldtea a Pomi-T kombinációjában segitik egymás hatásait. Ez által rendkívüli a hatékonysága is! Egyszerűen, kiméletesen és biztosan! Próbálja ki még ma, az egészsége a tét! Semmilyen mesterséges vagy káros anyagot nem tartalmaz, csak a növényekből kiméletesen kivont kristálytiszta növényeket a maximális hatékonyságért. A hatóanyagok kapszulába zárva kínálják e négy csodálatos szupertáplálék összes jótékony hatását. Érdemes bizalmat szavazni neki és igénybe venni segítségét a tavaszi megújulásunkban! Jó egészséget Mindenkinek!

Egy olcsó megoldás allergiásoknak

Egy olcsó megoldás allergiásoknak

A tél után lassan mindenhol előbújnak a rügyek, és virágba borulnak a fák. Ez sajnos sokaknál együtt jár a szezonális allergiás tünetek (orrfolyás, tüsszögés, szemirritáció) megjelenésével is. A tünetek egy egyszerű módszerrel is enyhíthetők.

Egyre többen döntenek az immunterápia mellett

Egyre többen döntenek az immunterápia mellett

Napjainkban számos terápiás mód áll rendelkezésre az allergiás panaszok kezelésére. Azok számára, akik hosszú időre szeretnének megszabadulni a tünetektől, vagy kellemetlennek érzik a gyógyszer szedést, orrcseppek és egyéb tüneti kezelésre szolgáló szerek használatát nyújt kiváló lehetőséget az immunterápia.

Tuti menü